Invitation_OAKA

 

Ο Υφυπουργός Ιωάννης Ανδριανός θα εγκαινιάσει το Νέο Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας

ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Η τοξοβολία εδώ και λίγες εβδομάδες και μετά από προσπάθειες πολλών ετών απέκτησε Ολυμπιακό Προπονητήριο. Βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, στην πλευρά προς τον σταθμό Ειρήνης, με τον οποίο κυριολεκτικά συνορεύει. Πρόκειται για έναν πολύ ωραίο χώρο που επέλεξε η ΕΦΟΤ με την ευγενική παραχώρηση του ΔΣ του ΟΑΚΑ και ολοκληρώθηκε με την εθελοντική εργασία των ανθρώπων της τοξοβολίας και την βοήθεια των εργαζομένων του ΟΑΚΑ. Μια προσπάθεια που πάει κόντρα στην απαξίωση και εγκατάλειψη των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, την οποία δυστυχώς παρακολουθούμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια, μέσα από τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ.

Τα εγκαίνια του Νέου Ολυμπιακού Προπονητηρίου Τοξοβολίας θα κάνει ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Ανδριανός που απάντησε θετικά στην Πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΦΟΤ). Εγκαίνια που θα γίνουν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11 π.μ. στο διάλειμμα της 1ης αγωνιστικής ημέρας του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Νέων.

Εκτός του Υφυπουργού το παρόν στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου, Ν. Ηρακλείου και Μαραθώνα, οι χορηγοί της Ομοσπονδίας, εκπρόσωποι των συλλόγων της τοξοβολίας και φυσικά πολλοί φίλοι του αθλήματος.

Παράλληλα με τα εγκαίνια και την διεξαγωγή των αγώνων, θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο οι προσκεκλημένοι μπορούν να έχουν μια πρώτη γνωριμία – επαφή με το άθλημα της τοξοβολίας, υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ΕΦΟΤ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ