ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 2Χ18μ. ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΓΥΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ελληνικό, 19&20Φεβρουαρίου 2011

Η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας, προκηρύσσει τον αγώνα

Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α΄ αγωνιστικής κατηγορίας κλειστού χώρου 2Χ18μ. με Ολυμπιακό Γύρο ( ατομικό & ομαδικό ) ολυμπιακού και σύνθετου τόξου Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ξιφασκίας των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ελληνικού, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011.

Γενικές Διατάξεις :

1.      Ο αγώνας θα είναι ατομικός και ομαδικός στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων.

2.      Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επίσημοι τοξότες-τριες της Ε.Φ.Ο.Τ οι οποίοι έχουν προκριθεί ή έχουν διατηρήσει  τη συμμετοχή τους στην Α΄ αγωνιστική κατηγορία του αθλήματος στους αγώνες ορίων του Εθνικού Πρωταθλήματος Τοξοβολίας, που προηγήθηκαν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, έχουν θεωρημένο Δελτίο Υγείας από ιατρό & να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το έτος 2011.

3.      Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται εγγράφως στην Ε.Φ.Ο.Τ ταχυδρομικώς ή με FAX στο 210 6400347 ή στο email : efot@otenet.gr μέχρι τη Δευτέρα 14/02/2011 και ώρα 14:00 ( Επισυνάπτεται φόρμα συμμετοχής ).

ΜΕΤΑ ΤΗΝ 14η ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.

4.      Ενστάσεις υποβάλλονται στη γραμματεία του αγώνα με παράβολο 70 ευρώ μόνο γραπτώς από τους αρχηγούς των σωματείων.

5.      Σε περίπτωση μη συμμετοχής αθλητών οι οποίοι είχαν δηλωθεί, ισχύει η εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ : 2010/5.

6.      Η Αγωνόδικος επιτροπή εκδικάζει πιθανές ενστάσεις.  

7.  Τα πρόσωπα του αγώνα θα είναι τριπλά κάθετα σε όλες τις ηλικιακές   κατηγορίες ολυμπιακού & σύνθετου τόξου.

8.  Ο ατομικός  Ολυμπιακός Γύρος θα διεξαχθεί με τη διαδικασία των 5 σετ των 3 βελών και η ανάδειξη του νικητή θα γίνεται με τη συμπλήρωση  των περισσότερων βαθμών ή σε περίπτωση ισοπαλίας με τη διαδικασία του shootoff. Ο ομαδικός Ολυμπιακός Γύρος θα διεξαχθεί με τη διαδικασία των τεσσάρων σετ των 6 βελών και η ανάδειξη της νικήτριας ομάδας θα γίνεται με το συνολικό άθροισμα της βαθμολογίας των βελών ή σε περίπτωση ισοπαλίας με τη διαδικασία του shootoff.

9.  Βαθμολογία αθλητών – σωματείων : Βάσει της εγκυκλίου Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1 έχει ως εξής :

Οι οκτώ πρώτοι αθλητές/τριες θα βαθμολογούνται με 8-7-6-5-4-3-2-1 βαθμούς ( κατά φθίνουσα σειρά τελικής κατάταξης Ο.Γ. ).

Οι οκτώ πρώτες ομάδες θα βαθμολογούνται με 16-14-12-10-8-6-4-2 βαθμούς ( κατά φθίνουσα σειρά τελικής κατάταξης Ο.Γ. ).

ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

   ΠΡΟΣΟΧΗ :

  1. Μέχρι την Τετάρτη 16/02/2011 και ώρα 14:00 θα γίνονται δεκτές οποιεσδήποτε ακυρώσεις συμμετοχής.
  2. Οι αθλητές οι οποίοι δεν θα έχουν θεωρημένο Δελτίο Υγείας από ιατρό σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Ν. 2725/99, δεν θα συμμετέχουν στον αγώνα.
  3. Κάθε σωματείο μπορεί να δηλώνει στη δήλωση συμμετοχής, ένα άτομο ως Αρχηγό Ομάδας και επιπλέον μπορεί να δηλώσει τους προπονητές, ιατρούς, βοηθούς που θα μπορούν να παρευρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Σε κάθε περίπτωση ο μέγιστος αριθμός των Υπεύθυνων Ομάδας (αρχηγός, προπονητές, ιατροί, βοηθοί κ.τ.λ.) δεν μπορεί να ξεπερνάει τους 4 (τέσσερις) που θα βρίσκονται ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο.

4.      Η Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ : 2010/6 (Θέμα : Αθλητική περιβολή) θα εφαρμοστεί αυστηρά.