Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Τ , με γνώμονα την αξιοκρατία , διαφάνεια , καθώς επίσης την παροχή κίνητρων ανάπτυξης προς τα σωματεία δύναμης της , με απόφαση του, διαφοροποιεί τα κριτήρια της ετήσιας αξιολόγησης σωματείων δύναμης Ε.Φ.Ο.Τ, τα οποία ίσχυαν από το 1999 έως και το 2008, προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, βάση της οποίας υπολογίζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γ. Γ. Α, το τελικό ύψος των ετήσιων επιχορηγήσεων προς τα αναγνωρισμένα σωματεία της Ε.Φ.Ο.Τ.

Για την κατάρτιση της ετήσιας αξιολόγησης των σωματείων Ε.Φ.Ο.Τ προς την Γενική Γραμματεία θα λαμβάνονται υπόψη τα εξής κριτήρια :

1ο. Η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει το σωματείο , στους βαθμολογούμενους αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος τοξοβολίας κατά το έτος αξιολόγησης.

2ο. Η συμμετοχή αθλητών του σωματείου σε διεθνείς αγώνες με την Εθνική Ομάδα, ανά συμμετοχή και ανά διεθνή αγώνα, κατά το έτος αξιολόγησης, θα πριμοδοτείτε με οκτώ (8) βαθμούς (από 100 που ήταν ως και το 2008) ανά συμμετοχή αθλητή, επίσης ίδια βαθμολογία θα προσμετράται και για όσους αθλητές του σωματείου είχαν πιάσει τα βαθμολογικά κριτήρια των Εθνικών Ομάδων για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά λόγω οικονομικής αδυναμίας της Ε.Φ.Ο.Τ δεν είχαν τελικά ενταχθεί στις εθνικές αποστολές.

3ο. Ο συνολικός αριθμός αθλητών του σωματείου που συμμετείχαν στους αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος τοξοβολίας , βάση της επετηρίδας του έτους αξιολόγησης, θα πριμοδοτείτε με ένα (1) βαθμό ανά αθλητή, π.χ αν το έτος 2009 ένα σωματείο συμμετείχε στους αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος με συνολικά δέκα (10) διαφορετικούς αθλητές, αυτό θα ισοδυναμεί με πρόσθεση 10 βαθμών στην ετήσια αξιολόγηση του σωματείου.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε την αξιολόγηση των σωματείων δύναμης Ε.Φ.Ο.Τ για το έτος 2009.

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Τ

Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας
Περικλής Ντάτσος      Ευριπίδης Αυγουστόγλου