efotΣας γνωρίζουμε ότι βάση του Κανονισμού Μεταγραφών της Ε.Φ.Ο.Τ. (άρθρο 8) από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου 2011

μπορούν να υποβάλλονται στην Ε.Φ.Ο.Τ., οι αιτήσεις των αθλητών/τριών οι οποίοι επιθυμούν να μεταγραφούν, από το σωματείο που είναι εγγεγραμμένοι , εκτός των αποδεσμεύσεων .

 

 

 

Από 15 έως 30 Σεπτέμβριου 2011 μπορούν υποβάλλονται στην Ε.Φ.Ο.Τ. οι αιτήσεις των αθλητών/τριών οι οποίοι επιθυμούν να μεταγραφούν με αποδέσμευση.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα κάτωθι :

α. Αίτηση του ενδιαφερόμενου, αθλητή /τριας σύμφωνα με το (άρθρο 5 παρ. 3.), στην περίπτωση που ο αθλητής είναι ανήλικος, απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση του κηδεμόνα (άρθρο 5 παρ. 2.).

Εάν απαιτείται , μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβάλλονται συνημμένα τα απαιτούμενα έγραφα, αποδεικτικά στοιχεία ή δικαιολογητικά που θεμελιώνουν τον επικαλούμενο λόγο μεταγραφής.

β. Απόσπασμα Πρακτικού Δ.Σ. , από το σωματείο στο οποίο είναι εγγεγραμμένος ο αθλητής /τρια , που να αναφέρεται η αποδέσμευση του από την δύναμη των αθλητών ( μόνο στην περίπτωση αποδέσμευσης ).

γ. Απόσπασμα Πρακτικού Δ.Σ. , από το σωματείο στο οποίο επιθυμεί να μεταγραφεί ο αθλητής /τρια, που να αναφέρεται η αποδοχή του στην δύναμη των αθλητών.