Το ΔΣ της ΕΦΟΤ σας ανακοινώνει την σύνθεση της Εθνικής μας ομάδας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στην Λουμπλιάνα της Σλοβενίας από 19 – 24/5/14.

Η αποστολή αποτελείται από 13 άτομα συνολικά και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αποστολές μικρών κατηγοριών μέχρι σήμερα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα συμμετέχει με 3 ομαδικά, στις κατηγορίες Ολυμπιακού τόξου Εφήβων και Νεανίδων καθώς και του Σύνθετου Τόξου Νέων Ανδρών και με ένα μεικτό ομαδικό καθώς και με 6 αθλητές στον αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Η δυνατότητα συμμετοχής τόσο μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων έγινε με την στήριξη :

  • των οικογενειών και των σωματείων των αθλητών/τριών που είναι και οι μεγαλύτεροι αρωγοί στην προσπάθειά τους,
  • της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που κάλυψε τα έξοδα 2 αθλητών και 1 προπονητή τόσο για το camp προετοιμασίας που οργανώνει μία εβδομάδα πριν τον αγώνα όσο και για τον ίδιο τον αγώνα
  • του Σωματείου Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ και της κ. Κατερίνας Παναγοπούλου που συνεχίζει να είναι κοντά στην προσπάθειά μας και κάλυψε με δική της πρωτοβουλία τα έξοδα της ομάδας Νέων Ανδρών Σύνθετου Τόξου
  • του ξενοδοχείου Thalatta Seaside Hotel ( Αγία Άννα – Εύβοια ) που κάλυψε τα έξοδα της αθλήτριας Ολυμπιακού Τόξου ΝΓ Ανατολής – Μάρθας Γκορίλα και της συνοδού της.

Το ΔΣ θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες τους σε όλους τους παραπάνω και την ελπίδα να γίνουν όλο και περισσότεροι οι υποστηρικτές της τοξοβολίας που θα δώσουν τη δυνατότητα στους αθλητές μας να μετέχουν και να διακριθούν σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Ολυμπιακό τόξο Νέων Γυναικών

Γκορίλα Ανατολή – Μάρθα ( Α.Ο.Τ. ΑΧΑΙΟΙ )

Ολυμπιακό τόξο Εφήβων

Ακριβάκης Δημήτριος ( Σ.Ο.Α. ΕΡΜΗΣ )

Κατσαίτης Παναγιώτης ( Π.Α.Σ.Β. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ )

Κοτσιφάκης Μιχαήλ ( ΣΚΟΠ. ΛΕΣΧΗ ΚΡΗΤΗΣ )

Ολυμπιακό τόξο Νεανίδων

Ανδρούτσου Αργυρώ ( Α.Ο. ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗΣ )

Μπαρούνη Πολυξένη ( Α.Ο. ΣΤΟΧΟΣ )

Συναδινού Φοίβη ( ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. )

Σύνθετο τόξο Νέων Ανδρών

Αερικός Χρήστος ( Α.Σ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ )

Λαμπράκης Δημήτριος ( Γ.Α.Σ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ )

Λύρας Δημοσθένης ( Α.Σ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ )

ΣΥΝΟΔΟΙ :

Νάνος Απόστολος – Προπονητής και Αρχηγός αποστολής

Γιάντσιος Κωνσταντίνος – Προπονητής

Μπαμπουσκάκη Μάρθα – Συνοδός

Οι αθλητές Μπαρούνη Πολυξένη και Κατσαίτης Παναγιώτης μαζί με τον προπονητή Εθνικών Ομάδων Ν/Α, Ν/Γ, Εφήβων, Νεανίδων Απόστολο Νάνο βρίσκονται ήδη στην Σλοβενία και συμμετέχουν στο Προπονητικό Camp που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Καλή επιτυχία σε όλους.