Πανέμορφες εικόνες την Κυριακή στη Χαλκίδα, στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Χώρου, Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκίδας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Διρφύων Μεσσαπίων Ιπποβότες.

Το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» γέμισε με νεαρούς τοξότες και τοξότριες καθώς συμμετείχαν στον αγώνα περισσότερα από 150 παιδιά από 32 σωματεία, που έδειξαν στην πράξη ότι η ελληνική τοξοβολία έχει μέλλον.

Μετά το τέλος της πρώτης βάρδιας και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι τοξοβολίας με όλα παιδιά χωρισμένα σε μικτές ομάδες, αλλά και όλους τους προπονητές των συλλόγων, να αναλαμβάνουν το κοουτσάρισμα, σε μία πολύ όμορφη στιγμή επίδειξης ευ αγωνίζεσθαι.

Το έπαθλο για τους νεαρούς αθλητές σε αυτό το παιχνίδι, ήταν μία σοκολάτα, ενώ κληρώθηκαν και δώρα για τους συμμετέχοντες.

Μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, έγινε και πάλι στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» ο αγώνα Κλειστού Χώρου, Α ́& Β ́ αγωνιστικής κατηγορίας Ολυμπιακού, Σύνθετου και Παραδοσιακού Τόξου αναπτυξιακού χαρακτήρα, με επίσης μεγάλη συμμετοχή. Συνολικά το διήμερο πήραν μέρος στους αγώνες, περισσότεροι από 300 αθλητές από 40 σωματεία.