Σας γνωρίζουμε ότι μετά από απόφαση του Δ.Σ. εγκρίθηκε το αίτημα της περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων, για διεξαγωγή σεμιναρίου WAE Level 1 Coaching Course.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στον ξενώνα του Ιδρύματος Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου, με καθηγητή τον κ. Βούρο Κωνσταντίνο, Coaching Courses Level 1 conductor της WAE.

Η δωρεάν παραχώρηση του ξενώνα, που αφορά την αίθουσα σεμιναρίων καθώς και δωμάτια για τους συμμετέχοντες που διαμένουν εκτός της ευρύτερης περιοχής των Πατρών, είναι ευγενική χορηγία του Προέδρου του Ιδρύματος και Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Τ., Δρ. Πέτρου Συναδινού.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα από όλα τα σωματεία δύναμης Ε.Φ.Ο.Τ., με όριο τις 2 συμμετοχές ανά σωματείο και με μέγιστο συνολικό αριθμό τα 40 άτομα.

Απαραίτητες προϋποθέσεις των συμμετεχόντων :

  • Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας
  • Να είναι ενεργοί ή να έχουν υπάρξει κατά το παρελθόν εγγεγραμμένοι αθλητές τοξοβολίας.

Θα προτιμηθούν στην επιλογή οι πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ.

Σε περίπτωση που προκύψουν κενές θέσεις θα ειδοποιηθούν εγκαίρως τα σωματεία προκειμένου να προβούν σε συμπληρωματικές δηλώσεις.

Το κόστος του σεμιναρίου έχει οριστεί στα 20 ευρώ εφάπαξ ανά συμμετέχοντα και θα καταβληθεί με την προσέλευσή του στο σεμινάριο.

Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στην Ε.Φ.Ο.Τ., στο fax : 2106400347 ή στο e-mail : efot@otenet. gr μέχρι την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014.

Μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του Σεμιναρίου.

Συνημμένη δήλωση συμμετοχής