Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης , η Ε.Φ.Ο.Τ.  τίμησε τους χορηγούς της, βράβευσε τους Πολυνίκεις Συλλόγους και Αθλητές του Εθνικού Πρωταθλήματος Τοξοβολίας  2012και απονεμήθηκαν  τα διπλώματα στους επιτυχόντες της Σχολής Κριτών Τοξοβολίας και του σεμιναρίου W.A.F. level 1 .  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (W.A.F.) και Μέλος της Δ.Ο.Ε. Prof. Dr Ugur Erdener,το Μέλος της Δ.Ο.Ε. ο κος Λάμπης Νικολάου, η Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου, ο Πρόεδρος του ΟΑΚΑ κος Γαλακτόπουλος Πέτρος,ο Εκπρόσωπος του Συλλόγου Ολυμπιονικών κος Ταμπάκος Δημοσθένης, η εκπρόσωπος των Special Olympics κα Δεσποτοπούλου,η Διευθύντρια της ΕΘΝΟΑ Κλοκώνη Ιλεάνα,  οι Πρόεδροι σωματείων της ΕΦΟΤ ,  Ολυμπιονίκες, αθλητές και πολλοί άλλοι σημαντικοίκαλεσμένοι του αθλητισμού και του πολιτισμού.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας  Ο.Π.Α.Π. , Τράπεζα Αττικής, Εταιρεία Λουξ, ΕΘΝΟΑ και Special Olympics.
Ευχαριστούμε επίσης για την προσφορά τους στην εκδήλωση τους Bobos Club, Pizza Fan , Εταιρεία Λουξ και ΕΘΝΟΑ.