Σας ενημερώνουμε για την επετηρίδα Εθνικών Ομάδων όπως διαμορφώθηκε από τον αγώνα στις 03/05/2014.

Παρακαλούνται τα σωματεία να μας ενημερώσουν υπεύθυνα για την απόφαση ή μη των αθλητών που δικαιούνται να συμμετέχουν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας με δικά τους έξοδα στον αγώνα της Σόφιας μέχρι την Πέμπτη 15/05/2014 ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την δήλωση τους.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, μετά από συνεννόηση της Technical Delegate της διοργάνωσης κυρίας Έβελυν Παπαδοπούλου με την Βουλγαρική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, έχει οριστεί ειδική τιμή ξενοδοχείου για τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών (Εθνική Ομάδα και Club Archers) στο Ευρωπαϊκό Γκραν Πρι, που θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια Βουλγαρίας στις 16-21 Ιουνίου 2014.

Το επίσημο ξενοδοχείο των αγώνων είναι το Hotel Tsarsko Celo, στις εγκαταστάσεις του οποίου περιλαμβάνεται και το γήπεδο των αγώνων και για παραμονή στο ξενοδοχείο αυτό ισχύουν οι τιμές που αναγράφονται στην Προκήρυξη των αγώνων. Το Hotel Tsarsko Celo βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Vitosha, στις παρυφές της πόλης της Σόφιας.
 Η ειδική τιμή ισχύει για παραμονή στο Ξενοδοχείο Diana, στο οποίο θα μείνει και η Εθνική Ομάδα Βουλγαρίας και η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων.
Το ξενοδοχείο Diana απέχει 5 χλμ. από το γήπεδο του αγώνα και θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά αθλητών στο γήπεδο με πούλμαν, σύμφωνα με το ωρολόγιο αγωνιστικό πρόγραμμα.
Επίσης, το ξενοδοχείο Diana βρίσκεται εντός της πόλης της Σόφιας, σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από στάση λεωφορείου και metro.
 

Ξενοδοχείο Βουλγαρικής Αποστολής                            Επίσημο ξενοδοχείο αγώνων
  Hotel Diana                                                                       Hotel Tsarsko Celo
  Ειδικές Τιμές
 Παραμονή: 
30 € / άτομο/μέρα (Πλήρης διατροφή)         65 € / άτομο/μέρα (Πλήρης διατροφή)
Δικαίωμα Συμμετοχής αθλητών:       
    120 €                                                                                                  120 €
Δικαίωμα Συμμετοχής συνοδών:         
   40 €                                                                                                       40 €
Μεταφορά άφιξη/αναχώρηση:            
  20 €                                                                                                        20 €
 
Δεδομένου ότι οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας θα δηλωθούν από την ΕΦΟΤ, παρακαλούμε τα σωματεία που έχουν αθλητές που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής με την Εθνική Ομάδα να μας δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 15/05/2014  σε ποιο ξενοδοχείο θέλουν να γίνει η κράτηση του δωματίου των αθλητών τους.
Οι ενδιαφερόμενοι Αθλητές Συλλόγων (Club Archers) θα δηλώνονται με το όνομα του σωματείου τους. Οι Αθλητές Συλλόγων θα πρέπει να αποστείλουν στην ΕΦΟΤ συμπληρωμένη την Club Archer Registration Form (υπάρχει στο τέλος της Προκήρυξης) για επιβεβαίωση και δήλωσή τους από την ΕΦΟΤ στο online σύστημα δηλώσεων συμμετοχής. Οι υπόλοιπες απαραίτητες φόρμες συμμετοχής (Hotel Reservation, Transportation, Budget κ.λ.π.) πρέπει να σταλούν από τους ίδιους στους οργανωτές (info@archery.bg  ή φαξ: +359 2 9300 625), με προσωπική επικοινωνία μαζί τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής των Αθλητών Συλλόγων (Club Archers) μπορείτε να βρείτε στις τελευταίες σελίδες της Προκήρυξης των αγώνων, στο site: www.archery.bg  ή www.archeryeurope.org.
Σας ενημερώνουμε ότι σαν Αθλητές Συλλόγων μπορούν να δηλωθούν μόνο οι αθλητές που ανήκουν στις ηλικιακές κατηγορίες Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Ανδρών και Γυναικών Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου.
Τα σωματεία καλούνται να δηλώσουν άμεσα τους αθλητές τους γιατί ο αριθμός των Αθλητών Συλλόγων είναι περιορισμένος.