Σας γνωρίζουμε ότι, η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας (Ε.Φ.Ο.Τ.) σε συνεργασία με τον προπονητή 3rd Level EMAU κο Κωνσταντίνο Γιάντσιο τον Τοξευτικό Σύλλογο “Δωριεύς’’

και τον υπεύθυνο Γ.Δ. κ. Κάζουρα Παναγιώτη, διοργανώνει το 1ο Σεμινάριο WAF Level 1 για το Γ.Δ.  Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων, στις 6-7-8 Ιανουαρίου 2012 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Σπάρτης,  Γκορτσόγλου  2, Σπάρτη.
Τα σωματεία δύναμης Ε.Φ.Ο.Τ. του Γ.Δ. Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων, έχουν δικαίωμα να προτείνουν μόνο έναν υποψήφιο προπονητή W.A.F Level 1.
Οι υποψήφιοι προπονητές πρέπει:
 Να έχουν συμπληρώσει το 18o έτος και να μην υπερβαίνουν το 60o .
 Να μην είναι κάτοχοι W.A.F ή EMAU Level 1.
 Να είναι γνώστες του αθλήματος, χωρίς να είναι απαραίτητη η ιδιότητα του προπονητή τοξοβολίας.
 Η παρακολούθηση του συνολικού προγράμματος του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική.
Οι συμμετέχοντες υποχρεούται κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης να έχουν πλήρη εξοπλισμό τοξότη (τόξο με σκόπευτρο, αντίβαρα, κλίκερ, 6 βέλη, προστατευτικά βραχίονα, δακτύλων και στήθους, φαρέτρα και βάση στήριξης του τόξου).
Στο παραπάνω σεμινάριο ανάλογα με τo τελικό αριθμό των συμμετεχόντων, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και υποψήφιοι προπονητές W.A.F Level 1 από σωματεία Γ.Δ. Στερεάς Ελλάδος (& Αττικής) – Κρητικού & Αιγαίου Πελάγους και Γ.Δ.  Μακεδονίας – Θράκης – Θεσσαλίας – Ηπείρου και Κέρκυρας, τα οποία δεν συμμετείχαν με υποψηφίους  στα προηγούμενα σεμινάρια.
Για την συμμετοχή στο σεμινάριο ορίστηκε χρηματική συμμετοχή ανά υποψήφιο, με το ποσό των 30€ εφάπαξ το οποίο θα πρέπει να έχει κατατεθεί στο τραπεζιτικό λογαριασμό  ή στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Τ. έως 4 /1 /2012.
Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στην Ε.Φ.Ο.Τ. με Φαξ : 2106400347 ή στο
e-mail : efot@otenet.gr έως τις 3 Ιανουαρίου 2012. Το αναλυτικό πρόγραμμα του προπονητικού σεμιναρίου Θα σας αποσταλεί μετά από τη λήξη των συμμετοχών.