Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων (Π.Ο.Π.Α), στα πλαίσια της προσπάθειάς της για διαρκή επιμόρφωση των Ελλήνων Προπονητών όλων των αθλημάτων, διοργανώνει επίσης σε συνεργασία με την Ακαδημία Προπονητών της Κολωνίας, Επιμορφωτικό Προπονητικό Σεμινάριο με το ίδιο θέμα με εκείνο των Ομοσπονδιακών Προπονητών όλων των Αθλημάτων, δηλαδή, “Monitoring-ένα θεμελιώδες εργαλείο για τον έλεγχο της Προπόνησης”, το οποίο απευθύνεται σε Προπονητές σωματείων όλων των Αθλημάτων και Φοιτητές των ΣΕΦΑΑ.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑ Αθηνών (πρώην Γυμναστική Ακαδημία), την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, από τις 10:00πμ έως τις 3:00μμ.

Και το Σεμινάριο αυτό, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του Παγκοσμίου Συμβουλίου Προπονητών (ICCE), της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Σπουδών πιστοποιημένη από την Ακαδημία Προπονητών της Κολωνίας και δεδομένου του παγκόσμιου κύρους της Ακαδημίας, ως κορυφαίου διεθνώς εκπαιδευτικού ιδρύματος προπονητών, θα αποτελεί σημαντικό εφόδιο για τους προπονητές των σωματείων.

Το δικαίωμα συμμετοχής για τους Προπονητές είναι 20 ευρώ και για τους Φοιτητές των ΣΕΦΑΑ 15 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής και για το δύο Σεμινάρια, μπορούν να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι και μια ημέρα πριν, χωρίς περιορισμό αριθμού συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες θα πληρώσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους, στο χώρο του Σεμιναρίου και, θα λάβουν απόδειξη είσπραξης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, καλέστε στο 6972391087

Για την ΠΟΠΑ

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Δ. Βιλλιώτης

Download (PDF, 605KB)