Σας γνωρίζουμε ότι, η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας (Ε.Φ.Ο.Τ.) σε συνεργασία με τον προπονητή  3rd Level EMAU κ. Κωνσταντίνο Γιάντσιο το σωματείο «ΠΥΡΑΙΧΜΗΣ»

 και την υπεύθυνο Γ.Δ Σμαραγδή Βεζυρογιάννη, διοργανώνει το 1ο Σεμινάριο W.A.F Level 1 για το Γεωγραφικό Διαμέρισμα Μακεδονίας – Θράκης – Θεσσαλίας – Ηπείρου και Κέρκυρας, στις 9-10-11 Δεκεμβρίου 2011 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αν. Ρωμύλος, Αγ. Γεωργίου 1 και πεζόδρομο Ν. Γκατζήστου (όπισθεν πλατείας Τακαντζά) στο Πολύκαστρο- Κιλκίς.
Τα  σωματεία δύναμης Ε.Φ.Ο.Τ του Γεωγραφικού Διαμερίσματος, έχουν δικαίωμα να προτείνουν μόνο έναν υποψήφιο προπονητή W.A.F Level 1.
Οι υποψήφιοι προπονητές πρέπει:
 Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους  και να μην υπερβαίνουν το 60ο.
 Να μην είναι κάτοχοι W.A.F ή EMAU Level 1.
 Να είναι γνώστες του αθλήματος, χωρίς να είναι απαραίτητη η ιδιότητα του προπονητή τοξοβολίας.
 Η παρακολούθηση του συνολικού προγράμματος του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική.
Οι συμμετέχοντες υποχρεούται κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης να έχουν πλήρη εξοπλισμό τοξότη (τόξο με σκόπευτρο, αντίβαρα, κλίκερ, 6 βέλη, προστατευτικά βραχίονα, δακτύλων και στήθους, φαρέτρα και βάση στήριξης του τόξου).
Για την συμμετοχή στο σεμινάριο ορίστηκε χρηματική συμμετοχή ανά υποψήφιο, με το ποσό των 30€ εφάπαξ το οποίο θα πρέπει να έχει κατατεθεί στο τραπεζιτικό λογαριασμό  ή στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Τ. έως 7 Δεκεμβρίου 2011.
Δηλώσεις  συμμετοχής θα υποβάλλονται στην Ε.Φ.Ο.Τ με Φαξ 210-6400347 ή στο e-mail efot@otenet.gr έως τις 6 Δεκεμβρίου 2011. Το αναλυτικό πρόγραμμα του προπονητικού σεμιναρίου Θα σας αποσταλεί μετά από τη λήξη των συμμετοχών.