Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου,στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου, το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου 2023.

Η ελληνική ομοσπονδία τοξοβολίας θέλει να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά τον συνδιοργανωτή του αγώνα,  Δήμο Ναυπλιέων, και  προσωπικά τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κο Δημήτρη Κωστούρο, για την υποστήριξη που παρείχε στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, εκφράζονται ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου που στάθηκε και αυτή αρωγός στη διοργάνωση του πρωταθλήματος και στην Χυμοποιεία «Οικογένεια Χριστοδούλου» που υποστήριξε τη διοργάνωση.

Η αρχή των εκδηλώσεων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου δόθηκε την παραμονή της πρώτης ημέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με την τελετή έναρξης που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν για την υποστήριξή τους στο άθλημα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ κα. Μαρία Ράλλη και η Χυμοποιεία «Οικογένεια Χριστοδούλου».

 

Το «παρών» στην τελετή έναρξης έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας, Νεκτάριος,  οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς και ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας, Σιδέρης Βασίλης.

Ανειλημμένες και έκτακτες υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν την παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλους της ΔΟΕ, κου. Σπύρου Καπράλου και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κου Λευτέρη Αυγενάκη, οι οποίοι απέστειλαν χαιρετισμό για τις εργασίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που αναγνώστηκαν στη διάρκεια της τελετής.

Η όμορφη τελετή ολοκληρώθηκε με ένα χορευτικό δρώμενο από τον Διαγόρας Άργους και το αγωνιστικό τμήμα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής του.

Τις επόμενες δύο ημέρες σχεδόν 150 αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μία διοργάνωση που κατά κοινή ομολογία στέφθηκε από επιτυχία.

Παράλληλα με την πρώτη αγωνιστική ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τοξοβολίας,  βραβεύτηκε ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και νυν εκπρόσωπος της Ε.Ο.Τ. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Dr. Πέτρος Συναδινός, για την πολύπλευρη και μακροχρόνια προσφορά στην ανάπτυξη του αθλήματος της Τοξοβολίας σε όλη την Ελλάδα.

Το Ναύπλιο, για μία ακόμη φορά, αποτέλεσε ιδανικό προορισμό για τη φιλοξενία ενός αγώνα τέτοιου μεγέθους και ανυπομονούμε για την επόμενη επίσκεψή της ΕΟΤ στην όμορφη πόλη της Αργολίδας.

Κλείνοντας, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας θέλει να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά τους ανθρώπους του ΑΟ Μέρμπακα για την πολύτιμη βοήθειά τους και την υποστήριξή τους σε οτιδήποτε χρειάστηκε η διοργάνωση.