Η Ελληνική Ομοσπονδία τοξοβολίας στη συνεχή της προσπάθεια για την ανάπτυξη και υποστήριξη του αθλήματος, κάνει άλλο ένα βήμα προς μία νέα κατεύθυνση που μέχρι τώρα δεν είχε προηγούμενο. Ανέλαβε μαζί με Ομοσπονδία Σκοποβολής (ΣΚ.Ο.Ε.) την πλήρη οικονομική στήριξη για την έκδοση βιβλίου του μεγάλου Έλληνα προπονητή τοξοβολίας και πρωτοπόρου του αθλήματος, Νίκου Βισβάρδη, με τίτλο:
     ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ – ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ
     Εμπειρίες του Νου, του Σώματος και της Ψυχής

Το βιβλίο μέσα από 350 σελίδες γεμάτες πληροφορίες για την τεχνική του αθλήματος, την ψυχολογία του αθλητή και την οργάνωση και την ιστορία του αθλήματος, έρχεται να υποστηρίξει με εξειδικευμένη γνώση και προσιτό τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι αθλητές και τα σωματεία.

Η ΕΟΤ φιλοδοξεί να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί μία εκτενής ελληνική βιβλιογραφία για όλες τις πτυχές του αθλήματος της τοξοβολίας.Η Ομοσπονδία θα διοργανώσει σύντομα μία τελετή παρουσίασης του βιβλίου με παρόντα τον συγγραφέα και θα αποστείλει χωρίς χρέωση ένα αντίτυπο σε κάθε ενεργό σωματείο της αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Όσοι αθλητές ή παράγοντες επιθυμούν, μπορούν να αποκτήσουν το βιβλίο πληρώνοντας το παράβολο της αξίας του 30 € στην γραμματεία ΕΟΤ ή προσκομίζοντας το αποδεικτικό
κατάθεσης του παραπάνω ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΟΤ στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ.