Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο των βιωματικών αθλητικών δράσεων που διοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας , ο Δήμος Χαλκιδέων και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, στο οποίο συμμετείχε και η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο Γήπεδο «Ι. Καλαμακίδης» στην Κάνηθο, το προσωπικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, συνεπικουρούμενο από το σωματείο «Ιπποβότες», παρουσίασαν το άθλημα της Τοξοβολίας σε περισσότερα από 550 παιδιά που συμμετείχαν στις αθλητικές δράσεις.

Οι νεαρές μαθήτριες και οι νεαροί μαθητές δοκίμασαν τις ικανότητές τους στην τοξοβολία, υπό τις οδηγίες των προπονητών της ΕΟΤ και του προπονητή των Ιπποβοτών, σημειώνοντας μάλιστα εξαιρετικές επιδόσεις! Παράλληλα, ήρθαν σε επαφή και με τα αθλήματα του Καγιακ, της Πάλης και του Κλασικού Αθλητισμού, καθώς σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συμμετοχή με βιωματικό τρόπο σε μια σειρά αθλημάτων με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ,τον Δήμο Χαλκιδέων και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας για την πρόσκληση σε μια τόσο όμορφη πρωτοβουλία, ενώ ευχαριστεί και τους Ιπποβότες, που βοήθησαν έμπρακτα στη συμμετοχή της ΕΟΤ  στις “Αθλητικές βιωματικές δράσεις Ιούνιος 2023”.