Έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο την οκτάδα, αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τοξοβολίας του Έσσεν της Γερμανίας, οι αθλητές της ομάδας του σύνθετου τόξου, αποτελούμενη από τους Δρακιώτη, Κουμερτά και Κωστόπουλο.

Ο νεαρότερος σε ηλικία αθλητής μας, ο Δημήτρης Δρακιώτης, που το 2021 είχε κατακτήσει στην Αττάλεια της Τουρκίας το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, “CITIUS ALTIUS FORTIUS” και στην Βίκυ Σπύρου, είπε ότι η ομάδα πάλεψε με μεγαθήρια και κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση, ενώ συγκρίνοντας αυτό το Ευρωπαϊκό με εκείνο που είχαν κατακτήσει το τρίτο μετάλλιο είπε ότι οι συνθήκες ήταν διαφορετικές.

«Τότε προερχόμασταν από δυο καραντίνες και οι περισσότεροι αθλητές ήταν φορμαρισμένοι. Όμως σήμερα με ένα χρόνο αγωνιστικής αποχής από τα γήπεδα ως ομαδικό βρεθήκαμε στην 6η θέση και νομίζω πως επάξια και οι τρεις μας θεωρούμε πως είναι από τις καλύτερες θέσεις που έχουμε φέρει ποτέ σαν ομαδικό», δήλωσε ο Δρακιώτης, ο οποίος είναι φοιτητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Ακούστε όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Δημήτρης Δρακιώτης: https://www.ertsports.gr/era-spor/drakiotis-palepsame-me-megathiria-kai-kataferame-na-paroume-tin-6i-thesi-audio/