Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας συμμετέχει στο τριήμερο φεστιβάλ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, CONNECTED WE STAND που γίνεται  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και του Δήμου Αθηναίων από την Πέμπτη 19 έως και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος και στην Αίθουσα Μετρό του Συντάγματος, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, αλλά και την οικονομική ενίσχυση 30.000 θυμάτων πολέμου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη τους μέσω ρουχισμού και σχολικών ειδών.

Κατά τη διάρκεια του φετιβάλ θα γίνει επίδειξη Ολυμπιακών αθλημάτων και η τοξοβολία είναι ένα από αυτά, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να γνωρίσουν το πολύ όμορφο αυτό άθλημα.

Η τοξοβολία θα διεξαχθεί στο Σύνταγμα την Παρασκευή 17:30-19:30 και το Σάββατο 12:00-17:00 και προσκεκλημένοι είναι μικροί και μεγάλη, γυναίκες και άνδρες που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το τόξο και τα βέλη και να δουν από κοντά τους αθλητές και τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας!

Ραντεβού στο Σύνταγμα, Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου!