Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 17 & 18 Ιουνίου 2023, η Τοξοβολία θα είναι παρούσα σε όλη την Ελλάδα, από τον Βορρά μέχρι τον Νότο!

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 17 Ιουνίου, όπου Φλώρινα & Σαλαμίνα φιλοξενούν αγώνες στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας και στο Ανοικτό Δημοτικό Γήπεδο Αμπελακίων Σαλαμίνας αντίστοιχα.  Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας κι ο Αθλητικός Σύλλογος Σαλαμίνας «Σπάρτακος», έβαλαν τα δυνατά τους και ετοίμασαν αγώνες εξαιρετικού επιπέδου, που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον της ελληνικής τοξευτικής κοινότητας καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου, η σκυτάλη περνά στον Γυμναστικό Σύλλογο «Αθλοκίνηση»  που με τη σειρά του διοργανώσει κι αυτός αγώνα στο Αθλητικό Κέντρο Καρτερού, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, εκφράζει την ικανοποίηση της για τη θετική ανταπόκριση των σωματείων στο κάλεσμά της για ανάληψη διοργάνωσης αγώνων. Παράλληλα, δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη για τον αυξημένο αριθμό αιτημάτων διοργάνωσης αγώνα για το προσεχές μέλλον που φθάνουν στα γραφεία της Ε.Ο.Τ. και θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στα σωματεία, ώστε αυτή η πληθώρα αγωνιστικών εκδηλώσεων για το άθλημά μας, να καταστεί κανονικότητα από τούδε και στο εξής.