Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, από κοινού με την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, διοργάνωσαν τους Πανελλήνιους Αγώνες Τοξοβολίας Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ.) για το σχολικό έτος 2022-2023, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος» στην Πάτρα.

Η διοργάνωση συγκέντρωσε 75 συμμετοχές νεαρών μαθητριών και μαθητών από όλη την Ελλάδα, στις κάτωθι κατηγορίες

  • Ολυμπιακό τόξο Μαθητών
  • Σύνθετο τόξο Μαθητών
  • Ολυμπιακό τόξο Μαθητριών
  • Σύνθετο τόξο Μαθητριών

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κος. Χαράλαμπος Μπονάνος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Π.Δ.Ε. κος.  Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων κος Τάκης Πετρόπουλος, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση των αγώνων έκαναν τις απονομές μεταλλίων και κυπέλλων στις νικήτριες και τους νικητές Πανελληνίων Αγώνων Τοξοβολίας Λυκείων.

Για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποστήριξε το έργο της Ε.Ο.Τ. και εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια.

Παράλληλα, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, οφείλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον Δήμο Πατρέων για την υποστήριξή του στη διοργάνωση και ειδικά τον Δήμαρχο Πατρέων κο. Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κο. Τάκη Πετρόπουλο, για την υπερπολύτιμη αρωγή τους στη διοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων Τοξοβολίας Λυκείων.

Για πολλοστή φορά ο Δήμος Πατρέων και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρέθηκαν στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία για συνέχιση της στενής μας συνεργασίας και στο μέλλον.