Ξεκίνησε στην Πάτρα το camp της Προεθνικής Ομάδας Νέων Ολυμπιακού Τόξου, το οποίο θα διαρκέσει  έως τις 30 Δεκεμβρίου υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή Αλέξανδρου Νασούλα και με τη συμμετοχή της Ολυμπιονίκη Ευαγγελίας Ψάρρα, η οποία θα διεκδικήσει μέσα στο 2020 και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το camp πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Δημητρίου & Λίλης Σταυροπούλου ύστερα από πρωτοβουλία του Προέδρου του και Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Πέτρου Συναδινού, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να διαμένουν στους ξενώνες του.

Επίσης, ιδιαίτερα σημαντική είναι η συνεργασία με τον ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, καθώς ο σύλλογος της Πάτρας με απόφαση του Προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου έχει παραχωρήσει τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις για χρήση από την Εθνική ομάδα, γεγονός που βοηθά τα μέγιστα στην επιτυχία του προπονητικού camp.

Οι αθλητές που μετέχουν στο camp είναι:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

  1. Θεμελής Παναγιώτης – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.
  2. Ζαχαριάς Κωνσταντίνος – ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΟΙ ΘΗΒΑΣ
  3. Σπαταλάς Φίλιππος – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
  4. Καλογερόπουλος Σπυρίδων – Α.Ο. ΣΤΟΧΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

  1. Κατσαΐτη Αναστασία – ΠΑ.Σ.Β. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ

  1. Σούλτης Χρήστος – Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ
  2. Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος – ΣΚ.Ο.Α. Α.Π.Θ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

  1. Χαλκιοπούλου Δασκαλάκη Σοφία Θεοδώρα – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ
  2. Νασούλα Μαρία – ΣΚ.Ο.Α. Α.Π.Θ.
  3. Παπαδοπούλου Δήμητρα – Α.Ο.Τ. ΑΧΑΙΟΙ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας θέλει να ευχαριστήσει για την πραγματοποίηση του Camp, τον ΑΠΣ Προμηθέας, το ‘Ιδρυμα Δημητρίου & Λίλης Σταυροπούλου και την Τοπική Επιτροπή Πελοποννήσου.