Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του αγώνα ανοιχτού χώρου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18 & 19/3/17, αύριο Πέμπτη θα λειτουργήσει το Ανοιχτό προπονητήριο στο ΟΑΚΑ παράλληλα με το Κλειστό.

Δυνατότητα χρήσης του Ανοιχτού προπονητηρίου,  εκτός από τους αθλητές της Εθνικής ομάδας,  θα έχουν και οι υπόλοιποι αθλητές που επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν,  εφόσον έχουν πληρώσει τη συνδρομή χρήσης προπονητηρίου για τον Μάρτιο.  Επιπρόσθετα, εισάγουμε και την δυνατότητα προμήθειας κάρτας αριθμού προπονήσεων (10) χωρίς τον περιορισμό της μηνιαίας χρήσης. Την κάρτα μπορούν να προμηθευτούν οι αθλητές από τα γραφεία της Ομοσπονδίας πληρώνοντας το παράβολο των €20. Ειδικά για τους αθλητές που έχουν πληρώσει παράβολο μηνιαίας χρήσης και δεν έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα το δικαίωμα αυτό,  μπορούν να το ανταλλάξουν με την κάρτα  αριθμού προπονήσεων.  Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να προσκομίσουν την απόδειξη πληρωμής στα γραφεία της Ομοσπονδίας και να παραλάβουν την κάρτα τους.

Για όλους τους αθλητές που θα προμηθευτούν την κάρτα ισχύουν τα ίδια που ισχύουν και για όσους πληρώνουν μηνιαία συνδρομή με σημαντικότερο την ενημέρωση από το σωματείο τους ότι έχουν ενημερωθεί και συμφωνούν με την τήρηση των κανονισμών λειτουργίας των προπονητήριων και του κανονισμού ασφαλείας. Η αποστολή των εγγράφων αυτών μπορεί να γίνει μέχρι και την Παρασκευή 17/3/17 για όσους προμηθευτούν την κάρτα από αύριο.

Το Ανοιχτό προπονητήριο  θα λειτουργήσει αύριο Πέμπτη 16/3/17  από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου, ενώ το Κλειστό θα λειτουργήσει σύμφωνα με το κανονικό ωράριο. Εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και το πρόγραμμα του ΟΑΚΑ, το ίδιο θα επαναληφθεί και τις επόμενες δύο Πέμπτες του Μαρτίου.