Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας στην προσπάθειά της να βοηθήσει τις προσπάθειες των αθλητών/τριών κατά το δυνατόν περισσότερο, αποφάσισε να συνεχίσει την λειτουργία του Ανοιχτού Προπονητηρίου Τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ και κατά την διάρκεια του Αυγούστου. Η λειτουργία του Προπονητηρίου θα γίνεται χωρίς χρέωση (μηνιαία ή με χρήση κάρτας) αλλά, φυσικά, θα ισχύει στο ακέραιο ο κανονισμός λειτουργίας και ασφάλειας.

Τον ρόλο του Υπεύθυνου Προπονητηρίου για τον Αύγουστο θα αναλάβουν εκ περιτροπής οι αθλητές Β. Καλογιάννης, Π. Συνεβριώτης και Κ. Κροαζιέ που θα φροντίζουν για το άνοιγμα και κλείσιμο του χώρου καθώς και την τήρηση των κανονισμών. Το ωράριο λειτουργίας θα είναι από Δευτέρα ως Παρασκευή, 17:30-20:30 εκτός της 15/8/17 που θα παραμείνει κλειστό. Για κάθε άλλη αλλαγή ή παρέκκλιση θα πρέπει να ενημερώνονται τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΤ που είναι υπεύθυνα για την λειτουργία του Προπονητηρίου (Ν. Ράπτης & Ε. Τσάκωνας).

Κατά την παραπάνω λειτουργία του Προπονητηρίου δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να μετακινούνται στόχοι σε διαφορετικές αποστάσεις από αυτές που θα διαμορφωθεί το γήπεδο την Δευτέρα 31/7/17. Πιο συγκεκριμμένα, θα υπάρχουν 5 στόχοι στα 70μ, 2 στα 60μ, 3 στα 50μ, 3 στα 30μ και 1 στα 15μ. Οι αρχάριοι τοξότες θα πρέπει να χρησιμοποιούν τους στόχους προθέρμανσης και όχι αυτούς στο γήπεδο.

Η ΕΟΤ διατηρεί το δικαίωμα να άρει την λειτουργία του Προπονητηρίου εφόσον αναφερθούν αποκλίσεις από τα παραπάνω. Ελπίζουμε πως όλοι οι αθλητές/τριες που θα επωφεληθούν από την λειτουργία του Προπονητηρίου, θα προασπίσουν την εύρυθμη λειτουργία του χώρου. Σας ευχόμαστε καλό αθλητικό Αύγουστο!!