Τρομερή εμφάνιση από τον Φίλιππο Σπαταλά στο European Youth Cup που διεξάγεται στο Βουκουρέστι. Εξαιρετικός και ο Αντώνης Χριστόπουλος!

Ο Σπαταλάς σύνθετο τόξο εφήβων, έδωσε έναν εκπληκτικό αγώνα κόντρα στο σπουδαίο Βρετανό Haslam με τον οποίο ήρθε ισόπαλος 141-141 αλλά τον νίκησε στο shot off, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς.

Προκρίθηκε στους «8» όπου αντιμετώπισε τον Δανό Fullerton από τον οποίο έχασε με 142 – 135, γεγονός που δεν μειώνει τη μεγάλη του επιτυχία, καθώς είναι στους οκτώ καλύτερους νέους αθλητές της Ευρώπης.

Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Αντώνη Χριστόπουλο στο Ολυμπιακό Τόξο στην κατηγορία των εφήβων. Επικράτησε με 6-2 του Ουκρανού Kostyk και πέρασε στους «16» όπου έπεσε πάνω στον Ισραηλινό Kleiner από τον οποίο έχασε με 6-2 και κατετάγη στην 9η θέση.

Στο σύνθετο τόξο, σπουδαία μάχη έδωσε στην κατηγορία Νέων ανδρών ο Παντελεήμων Αναστασιάδης κι έχασε στο τέλος από τον Εσθονό Jaatma με 145-144, με αποτέλεσμα να πάρει την 9η θέση. Ενατη θέση στις Νέες γυναίκες για την Αλεξάνδρα Ζαϊμίδη που γνώρισε την ήττα από τη Βρετανίδα Mason με 143 – 130.

Στις νεάνιδες του Ολυμπιακού Τόξου, η Σοφία Θεοδώρα Χαλκιοπούλου – Δασκαλάκη γνώρισε την ήττα με 6-0 από την Βρετανίδα Piper και κατετάγη στην 21η θέση, ένα σκαλί πιο πάνω από την Μαρία Νασούλα που ηττήθηκε με 6-2 από τη Γαλλίδα Chambraud. H Δήμητρα Παπαδοπούλου γνώρισε την ήττα από τη Γερμανίδα Reisenweber με 6-2 και έμεινε στην 26η θέση.