Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και η δεύτερη ημέρα του διημέρου επιδείξεων στο Π.Ε.Α.Κ. «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας.

Περισσότερα από 300 παιδιά έδωσαν το «παρών» στην κεντρική σάλα του Π.Ε.Α.Κ. «Δ. Τόφαλος», μαθαίνοντας τα μυστικά της τοξοβολίας από τους υπευθύνους της Ομοσπονδίας και τους εκπροσώπους των τοπικών σωματείων.

Το γήπεδο γέμισε από νεαρές μαθήτριες και νεαρούς μαθητές, που δοκίμασαν τις ικανότητες τους στο τόξο και γνώρισαν βιωματικά το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας.

Μάλιστα, το «παρών» στη δράση έδωσαν και οι εκπρόσωποι των φορέων της Πάτρας, τόσο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όσο και από τον Δήμο Πατρέων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Περιφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Π.Δ.Ε. και ο Τάκης Πετρόπουλος, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, έριξαν κι αυτοί βέλη μαζί με τα παιδιά, υποστηρίζοντας ενεργά την εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Μετά την ολοκλήρωση του διημέρου επιδείξεων, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας επιθυμεί να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πατρέων, το Π.Ε.Α.Κ «Δ. Τόφαλος», τους Υπευθύνους Φυσικής Αγωγής & Σχολικού Αθλητισμού της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας, τα σωματεία της Πάτρας και φυσικά το προσωπικό της Ε.Ο.Τ., που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση, προβάλλοντας την τοξοβολία σε περισσότερα από 600 παιδιά.