Αισιόδοξος, ότι η ελληνική τοξοβολία θα έχει εκπροσώπηση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ «CITIUS ALTIUS FORTIUS» και στην Βίκυ Σπύρου.

Αισιόδοξος, ότι η ελληνική τοξοβολία θα έχει εκπροσώπηση και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, κ. Θανάσης Ρέρρας, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ «CITIUS ALTIUS FORTIUS» και στην Βίκυ Σπύρου, τόνισε: «Ο σχεδιασμός ήταν από την αρχή να πάρουμε την πρόκριση από την Αττάλεια. Διεκδικούμε την πρόκριση και στο ομαδικό των γυναικών και στο ομαδικό των ανδρών, αλλά και ίσως μεμονωμένες προκρίσεις αν έρθουν. Είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σε πολλούς μπορεί να ακούγεται ότι είναι τελευταία στιγμή, όμως εμείς οι Έλληνες μεγαλουργούμε την τελευταία στιγμή πάντοτε και νομίζω ότι θα επιβεβαιώσουμε αυτόν τον ελληνικό μύθο και θα συνεχίσουμε την παράδοση και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε Ολυμπιακούς, για 7η συνεχόμενη φορά».

Ο κ. Ρέρρας μιλώντας για το δυνατό στοιχείο της Τοξοβολίας, είπε ότι η τοξοβολία δημιουργεί καλύτερη ψυχή. «Πολλά αθλήματα δημιουργούν ένα καλύτερο σώμα στους αθλητές, η τοξοβολία δημιουργεί καλύτερη ψυχή για αυτό και υπάρχει έρωτας από την πρώτη στιγμή, όπως σας έχουν περιγράψει όλοι οι αθλητές», τόνισε ο κ. Ρέρρας ενώ αναφερόμενος στο όραμα του για το άθλημα είπε: «Την τοξοβολία θα ήθελα να την δω με πάρα πολλούς αγώνες και πάρα πολλά σωματεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τώρα έχει 1500 ενεργούς αθλητές, μακάρι να ήταν 10.000, με διεθνείς διοργανώσεις στην χώρα μας, στην περιφέρεια, αλλά και στο κέντρο. Θέλω να την δω να αναπτύσσεται. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα φέρουν περισσότερους ανθρώπους και περισσότερες διοργανώσεις για να έχουμε περισσότερα εγγεγραμμένα σωματεία».

Ακούστε όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Θανάσης Ρέρρας:

Ρέρρας: «Θέλω να δω την τοξοβολία να αναπτύσσεται» (audio)