Σας ενημερώνουμε ότι στις 10-11/01/15 θα πραγματοποιηθεί διημερίδα – σεμινάριο στην αίθουσα συνεδριάσεων ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου (πλησίον του κλειστού γηπέδου μπάσκετ) για την επιμόρφωση των εν ενεργεία κριτών της ΕΦΟΤ.
Το Σάββατο το πρωί το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα αναλυθούν βασικοί κανονισμοί καθώς και οι αλλαγές τους, ο Ολυμπιακός Γύρος και διαδικασίες που τον αφορούν. Το απόγευμα μετά από ολιγόωρη διακοπή θα υπάρξει πρακτική εξάσκηση σε βαθμολόγηση βελών στον στόχο και βελών στα κάθετα τριπλά πρόσωπα καθώς και συζήτηση για πιθανά σενάρια επίλυσης διαφόρων καταστάσεων μέσα στο γήπεδο (case studies). Την Κυριακή το πρωί θα γίνει συζήτηση γύρω από τυχόν απορίες, μια εισαγωγή σε θέματα ΑμΕΑ και αμέσως μετά θα ακολουθήσει τεστ αξιολόγησης.
Κεντρική εισηγητής θα είναι η Διεθνής Κριτής κ. Πλακούδα Αικατερίνη.
Για τους συμμετέχοντες εκτός Αθηνών η ΕΦΟΤ θα καλύψει την διαμονή του Σαββάτου 10/01/15 στο ξενοδοχείο ΜΟΥΣΕΙΟ – Μπουμπουλίνας 16, Αθήνα.
Όσοι κριτές επιθυμούν να συμμετέχουν και δεν έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΚΕΚ στο mail: kek@archery.org.gr ή τηλεφωνικώς με τον κ. Παναγιώτη Παπασπυρόπουλο (6977211150) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 07/01/15.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΦΟΤ