Εκπληκτική η εμφάνιση της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΚΧ που διεξάγεται στην Άγκυρα της Τουρκίας από 1-6 Μαρτίου.
Στην κατάταξη του σύνθετου τόξου Νέων Ανδρών, ο Χρήστος Αερικός κατέλαβε την πρώτη θέση με την εξαιρετική επίδοση των 594 πόντων που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ όχι μόνο στην κατηγορία Νέων Ανδρών αλλά και στην κατηγορία Ανδρών. Μεγάλη επίδοση και από τον Δημήτρη Λαμπράκη που κατέλαβε την 6η θέση με 583 ενώ πολύ καλή ήταν και η πρώτη εμφάνιση του Θοδωρή Οικονόμου που κατετάγη 24οςμε 561πόντους.
Στο ομαδικό η Ομάδα μας κατέλαβε την 2η θέση στην κατάταξη με νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 1738 πόντους και πέρασε bye στους ημιτελικούς όπου αγωνίζεται σήμερα στις 12.30.
Η συνέχεια για τον Χρήστο ήταν μαγική αφού με 3 συνεχόμενες νίκες κέρδισε μια θέση στον μεγάλο τελικό εξασφαλίζοντας ήδη ένα μετάλλιο για την χώρα μας.
Ο αγώνας του Χρήστου θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 10.55 από το Archery TV στο
link http://worldarchery.org/news/138080/ankara-tv-and-internet-broadcast-schedule
Στο πλευρό των αθλητών μας βρίσκεται ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Αλέξανδρος Παμβουξόγλου αλλά και ο τεχνικός σύμβουλος Dubravko Buden ο οποίος βρίσκεται στην Άγκυρα με την Εθνική ομάδα της Κροατίας.
Στην Άγκυρα βρίσκεται επίσης και η διεθνής κριτής μας Κατερίνα Πλακούδα ως Αντιπρόεδρος των κριτών της διοργάνωσης.

Χρήστο, Δημήτρη, Θοδωρή και Αλέξανδρε σας ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές χαράς και υπερηφάνιας που μας προσφέρετε. Όλη η οικογένεια της τοξοβολίας σας ευχεται καλή συνέχεια στην μεγάλη σας προσπάθεια…