Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Τάσος Χρυσανθόπουλος επισκέφτηκε το Ολυμπιακό Προπονητήριο «Ευαγγελία Ψάρρα» στο ΟΑΚΑ και ξεναγήθηκε στους χώρους του από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πέτρο Συναδινό.

Ο κ. Χρυσανθόπουλος που είναι και ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου στις εκλογές της 27ης Μαρτίου, γνώρισε και τους ανθρώπους του αθλήματος, προπονητές και παράγοντες, ενώ είχε και συνομιλία με τους αθλητές που εκείνη τη στιγμή έκαναν προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή Αλέξανδρου Παμβουξόγλου.

Ο Πέτρος Συναδινός κατά την υποδοχή του κ. Χρυσανθόπουλου στο Ολυμπιακό Προπονητήριο είπε: «Σε καλωσορίζουμε φίλε Τάσο στην οικογένεια της Τοξοβολίας. Και χρησιμοποιώ αυτό τον όρο, επειδή η Τοξοβολία είναι μία μεγάλη οικογένεια. Ετσι τουλάχιστον νιώθουμε όλοι εμείς που την υπηρετούμε και είμαι σίγουρος ότι έχεις όλα τα προσόντα να συνεχίσεις το επιτυχημένο έργο που έγινε την τελευταία οκταετία και άλλαξε την εικόνα του αθλήματος στην Ελλάδα. Θέλω να ξέρεις ότι θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσω με κάθε τρόπο για να συνεχίσεις το δρόμο της ανάπτυξης του αθλήματος».

Με τη σειρά του ο Τάσος Χρυσανθόπουλος που είναι και Αντιπρόεδρος του Προμηθέα Πατρών, είπε: «Η πρώτη εντύπωση που έχω αποκομίσει είναι ότι η Ομοσπονδία Τοξοβολίας είναι μία πραγματικά νοικοκυρεμένη Ομοσπονδία και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Οι επιτυχίες στον αθλητισμό έρχονται μέσω της ομαδικής δουλειάς και έτσι θέλω να συνεχίσουμε και στην Τοξοβολία, όλοι μαζί ενωμένοι, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό του αθλήματος. Σας ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή και χαίρομαι που γίνομαι κι εγώ μέλος αυτής της οικογένειας».

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Πέτρος Συναδινός, θα είναι υποψήφιος για τη θέση του εκπροσώπου της ΕΟΤ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.