Με μεγάλη επιτυχία έγινε στη Δαφνούλα Ιωαννίνων ο 18ος αγώνα πεδίου “TFG Πύρρος, 2019” το Σάββατο 3 Αυγούστου.
Πραγματοποιήθηκε ρεκόρ συμμετοχών καθώς για πρώτη φορά υπήρχαν 68 συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο!
Συνολικά υπήρχαν 11 στόχοι σε άγνωστες αποστάσεις 4χλμ. όμορφης διαδρομής μέσα στο δάσος, ενώ στα υπέρ του αγώνα και οι υπέροχες βραδιές από τον εκπολιτιστικό σύλλογο Δαφνούλας στην θέση Αετός στα 1100 μέτρα πάνω από τον Άραχθο!
To Total Field Game ξεκίνησε από μια ομάδα τοξοτών στην Πλατανόβρυση Αχαΐας το 2013 όπου ήταν και η πρώτη απόπειρα τοξοβολίας πεδίου στην Ελλάδα. Η τοξοβολία πεδίου γίνεται στην φύση με τους τοξότες να κάνουν βολές σε στόχους με άγνωστες αποστάσεις, από τα 10 έως τα 50 μέτρα όμως,τοποθετημένους σε πλαγιές, ποτάμια και αλλά φυσικά εμπόδια και ακανόνιστες φυσικές συνθήκες. Οι κανονισμοί έχουν γίνει έτσι που να αγκαλιάζουν όλες τις κατηγορίες τοξοτών και όλα τα είδη των τόξων και γι’ αυτό πολύ πολύ γρήγορα αγκαλιάστηκε από την τοξευτική κοινότητα.
Σε πολύ σύντομο διάστημα το TFG έγινε αγαπημένο GAME των τοξοτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα σήμερα να διοργανώνονται ετησίως 3 ΔΙΕΘΝΗ TFG με συμμετοχές από όλη την Ευρώπη, στην Πλατανόβρυση Αχαΐας, στον Αγ.Ιωάννη Πηλίου και στη Δαφνούλα Ιωαννίνων.

Δείτε τα αποτελέσματα: