Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Μαρτίου η πρώτη από τις δύο ημέρες του διήμερου εκδηλώσεων που οργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με τους Υπευθύνους Φυσικής Αγωγής & Σχολικού Αθλητισμού της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας, στις 6 & 7 Μαρτίου, προκειμένου μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων να γνωρίσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας.

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή περίπου 300 μαθητών/-τριών. Αντίστοιχος αριθμός μαθητών/-τριών αναμένεται και αύριο, ανεβάζοντας τη συνολική συμμετοχή της δράσης σε 600 περίπου παιδιά από 14 διαφορετικά Δημοτικά Σχολεία.


Μαθήτριες και μαθητές, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη τεσσάρων υπευθύνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, έρχονται σε επαφή με τα μυστικά του αθλήματος και δοκιμάζουν τις ικανότητές τους σε αυτό.
Η δράση δεν θα γινόταν πράξη, αν δεν υπήρχε η υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων, του ΠΕΑΚ και φυσικά των συλλόγων της περιοχής και τους ευχαριστούμε θερμά για την αρωγή τους.