Στην Τσενγκντού (Κίνα) βρίσκονται η Λήδα Νάνου (Ολυμπιακό Τόξο) και ο Δημήτρης-Κωνσταντίνος Δρακιώτης (Σύνθετο Τόξο) εκπροσωπώντας την Ελληνική Τοξοβολία στην 31η Θερινή Πανεπιστημιάδα, που ξεκινά στις 28 Ιουλίου 2023 και ολοκληρώνεται στις 8 Αυγούστου.

Η Τοξοβολία ξεκινά στις 27 Ιουλίου -μέρα στην οποία αγωνίζονται και οι δυο αθλητές της ελληνικής αποστολής- και ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου.

Η 31η Θερινή Πανεπιστημιάδα  -στην οποία μετέχουν αθλήτριες & αθλητές ανωτάτων σχολών- αναβλήθηκε δις λόγω της πανδημίας του Covid-19, καθώς είχε οριστεί αρχικά για τον Αύγουστο το 2021, αναβλήθηκε για το 2022, αλλά και πάλι οι συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της, μεταφέροντας τη διοργάνωση στο 2023.

Η Ελλάδα συμμετέχει στους αγώνες με αποστολή 43 μελών (αθλητές & προπονητές).

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας επιθυμεί να ευχαριστήσει δημοσίως την Επιτροπή Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον πρόεδρο αυτής, κο.  Νίκο Βασιλείου, για την εξαιρετική συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξή τους, που συνέβαλλαν τα μέγιστα για να γίνει πράξη η συμμετοχή των αθλητών μας στην Πανεπιστημιάδα.