Εμπειρότεροι αγωνιστικά επιστρέφουν από την Κρακοβία, με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, οι αθλητές της εθνικής ομάδας Τοξοβολίας.

( Στη φωτογραφία οι: Jaekyun Choi, Τεχνικός Σύμβουλος ΕΟΤ,  Δημήτρης Κωνσταντίνος Δρακιώτης, Παναγιώτης Κατσαϊτης, Γιάννης Χριστογιάννης, γιατρός της ελληνικής αποστολής, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γιάννης Καρράς, Αρχηγός Αποστολής στην Κρακοβία και  Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της ΕΟΕ. Πηγή Ε.Ο.Ε..)

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Παναγιώτης Κατσαΐτης και ο Δημήτρης Κωνσταντίνος Δρακιώτης εκπροσώπησαν τα ελληνικά χρώματα, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της Ελληνικής Τοξοβολίας.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έφθασε μέχρι τη φάση 1/8 στο Ολυμπιακό τόξο, αποκλείοντας διαδοχικά τις Laura Amato (Ελβετία) και Katharina Bauer (Γερμανία, No.4 στην παγκόσμια κατάταξη), για να αποκλειστεί στη συνέχεια απο τη Γαλλίδα Caroline Lopez (No.27 στην παγκόσμια κατάταξη).

Ο Παναγιώτης Κατσαΐτης κατέλαβε την 33η θέση στο Ολυμπιακό τόξο, βλέποντας τη δράση του να σταματά στη φάση 1/32 από τον Βρετανό, Alex Wise (No.81 στην παγκόσμια κατάταξη).

Στην 9η θέση, στην τελική κατάταξη στο ατομικό του Σύνθετου Τόξου, τερμάτισε ο Δημήτρης Κωνσταντίνος Δρακιώτης, χάνοντας για ελάχιστα την πρόκριση στην επόμενη φάση, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες απέναντι στον Yamrom Shamai (No.37 στην παγκόσμια κατάταξη).

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Παναγιώτης Κατσαΐτης αποτέλεσαν το ελληνικό δίδυμο στο μεικτό ομαδικό για το Ολυμπιακό Τόξο, το οποίο είχε παρουσία στη φάση 1/16 (αποκλείστηκε από την πολωνική ομάδα των Kacper Sierakowski, Magdalena Smialkowska).

Η εθνική ομάδα θα βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος την Παρασκευή (30/6), οπότε και οι τρεις αθλητές θα στρέψουν την προσοχή τους στα προσεχή Πανελλήνια Πρωταθλήματα (8-9/7).