Τρεις προκρίσεις πανηγύρισε η Ελλάδα στη δεύτερη μέρα του European Youth Cup που γίνεται στο Βουκουρέστι. Eπίσης στις μικτές ομάδες στο Ολυμπιακό τόξο η Ελλάδα ήταν έβδομη.

Στους 32 καλύτερους τοξότες του Ολυμπιακού Τόξου στην κατηγορία των εφήβων προκρίθηκε ο Αντώνης Χριστόπουλος που νίκησε με 6-5 τον Ρουμάνο Buzila – Balas και πλέον θα παίξει με τον Ουκρανό Kostyk που πέρασε χωρίς αγώνα από τον πρώτο γύρο. Στην ίδια κατηγορία, ο Ευάγγελος Χαρίσης έχασε με 7-1 από τον τον Ιταλό Balsamo και με 6-0 ηττήθηκαν ο Χρήστος Σούλτης και ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος από τον Γερμανό Schilp και τον Ολλανδό Kay Van Laarhoven αντίστοιχα.

Εξαιρετική εμφάνιση και από την Δήμητρα Παπαδοπούλου στις νεάνιδες που νίκησε με 6-2 την Βελγίδα Willaert και θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο τη Γερμανίδα Reisenweber. Xωρίς αγώνα έχουν περάσει στους 32 η Σοφία Θεοδώρα Χαλκιοπούλου – Δασκαλάκη και η Μαρία Νασούλα.

Στην κατηγορία νέων ανδρών στο Ολυμπιακό τόξο, ο Παναγιώτης Θέμελης έχασε με 6-0 από τον Σλοβένο Ravnikar και ο Κωνσταντίνος Ζαχαρίας με το ίδιο σκορ, από τον Πολωνό Vlazowski.

Στο σύνθετο τόξο, εξαιρετικός ήταν στην κατηγορία Νέων ανδρών ο Παντελεήμων Αναστασιάδης που επικράτησε με 142 – 129 του Ρουμάνου Alexandrescu και πλέον στους 16 θα παίξει με τον Εσθονό Jaatma.

Στο σύνθετο τόξο εφήβων ο Φίλιππος Σπατάλας  πέρασε bye τον πρώτο γύρο και θα παίξει με τον Βρετανό Haslam (691 – 5ος) και στις Νέες γυναίκες, η Αλεξάνδρα Ζαϊμίδη στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Βρετανίδα Mason.

Στο ομαδικό, στις μικτές ομάδες του Ολυμπιακού τόξου η Ελλάδα με Χαλκιοπούλου – Δασκαλάκη και Χριστόπουλο νίκησε τη Γεωργία με 6-0 και έχασε από την Ουκρανία με 5-3 με αποτέλεσμα να πάρει την 7η θέση. Στο Σύνθετο τόξο, η μικτή ομάδα με Αναστασιάδη και Ζαϊμίδη έχασε από την Ιταλία με 155-144 και έμεινε στην 7η θέση.