Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του πρώην Προέδρου του ΓΑΣ Αρχέλαου Κατερίνης ,Θεόδωρου Διαμαντόπουλου.

Ενός εξαιρετικού και πολυ αγαπητου ανθρώπου που βοήθησε πάρα πολύ στην ανάπτυξη της Τοξοβολίας στην Πιερία, στηρίζοντας όλες της προσπάθειες του τμήματος από την αρχή της δημιουργίας του.

Χάρη στην δική του βοήθεια, ο Σύλλογος απέκτησε ανοιχτό και κλειστό προπονητήριο στην Κατερίνη. Με δικές του προσπάθειες δημιουργήθηκε και επανδρώθηκε με όλα τα απαραίτητα υλικά το ανοιχτό γήπεδο τοξοβολίας της Νέας Χρονης, ένα από τα πρώτα γήπεδα αποκλειστικά για Τοξοβολία  στην Ελλάδα.

Ο Θεόδωρος Διαμαντόπουλοςδραστήριος και διορατικός, πρωτοστάτησε κατά τη διάρκεια της θητεία του σε όλες τις δράσεις της Τοξοβολίας.

Στήριξε την διεξαγωγή μεγάλων αγώνων στην περιοχή, όπως το  3ο σκέλος του Κυπέλλου Ελλάδος  το 2017, τον αγώνα Τοπικης Επιτροπης Βορείου Ελλάδος το 2017 και το Κύπελλο Ελλάδος το 2018 καθώς και τη διοργάνωση Σεμιναρίων, όπως το Σεμινάριο συστήματος Αποτελεσμάτων, το 2016 και το Σεμινάριο WA Level 1 Coaching Course, το 2017.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας  εκφραζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του όσο και στην αθλητική του οικογένεια, τον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης για την μεγάλη απώλεια τους.