Σας ενημερώνουμε για τους κανόνες της World Archery που αφορούν την τοποθέτηση του λογότυπου χορηγών σε είδη ένδυσης στους επίσημους αγώνες.

Οι κανόνες αυτοί πρέπει να τηρηθούν από όλους τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας που συμμετέχουν σε αγώνες εξωτερικού και έχουν χορηγό του οποίου το λογότυπο επιθυμούν να τοποθετήσουν στις εμφανίσεις τους.

1. Το λογότυπο του χορηγούν δεν πρέπει να εμφανίζεται περισσότερο από μία φορά ανά τεμάχιο ρουχισμού.

2. Το λογότυπο του χορηγού σε είδη ρουχισμού ( μπλουζάκια, ζακέτα φόρμας, παντελόνι φόρμας, σορτς ) δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 20 τετραγωνικά εκατοστά.

3. Το λογότυπο του χορηγού σε αξεσουάρ ( καπέλο, γυαλιά, γάντια ) δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 6 τετραγωνικά εκατοστά.

4. Το λογότυπο του χορηγού στον αθλητικό εξοπλισμό δεν πρέπει να καταλαμβάνει χώρο περισσότερο από 10% της συνολικής επιφάνειας και σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 60 τετραγωνικά εκατοστά.

Για να μπορέσει η Εθνική Ομάδα να έχει την απαιτούμενη ομοιομορφία, τα λογότυπα μπορούν να μπαίνουν στα μπλουζάκια στο στήθος στην αριστερή πλευρά και στην ζακέτα της φόρμας επίσης στο στήθος στην αριστερή πλευρά. Επειδή ο χορηγός μπορεί να είναι διαφορετικός σε κάθε αγώνα, το λογότυπο θα πρέπει να μην είναι τυπωμένο αλλά να τοποθετείται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να μπει και να βγει εύκολα χωρίς να χαλάσει το ρούχο.